Nu närmar det sig Halloween!

Det märks verkligen att Halloween närmar sig nu... Belysningar och utsmyckningar inne i och utanför husen blir allt fler dag för dag.
I lördags åkte jag, Pam, Mikaela och Kimber till Black Islands harvest festival där de hade Cornmazes (majs labyrinter) och ett Hauted House (spökhus).
Var riktigt fränt att springa runt i the Cornmaze! Var en gigantisk labyrint bygd i ett tre meter högt majsfält vilket gjorde att man inte såg någonting annat än himlen när man väl var inne i labyrinten.
Trots att vi tog den lilla labyrinten så tog det dryga 30 minuter för mig och Mikaela att hitta ut, och då sprang vi mesta delen också! Hur som helst så var det riktigt roligt, skulle behöva införas någon liknande i Sverige. Kanske av ungtall?
.
Efter labyrinten besökte vi ett spökhus och flickorna skrek mig döv fler än en gång och tjatade alltid på att jag skulle vänta på dem när jag gick i förväg genom rum och passager haha. Hälften av labyrinten var utanför i majsfältet vilket var riktigt coolt, de hade konstgjord dimma så man såg knappt någonting och medan man gick längs gångarna kom det allt från Jason hasandes efter en till motorsågsmasakern springade ut ur majsväxterna! Riktigt riktigt fräckt!
Senare följde jag och Austin med Mikaela och hennes vänner till "The Haunted Hollow" vilket var en sorts "spökskog".
.
Var lite samma princip som förra bara det att detta helt utspelade sig i ett mörkt skogsområde som de spärrat av.
Själv tyckte jag inte att denna var lika läskig som spökhuset, men det kan också ha berott på att det var sjukt mycket mer folk som besökte detta vilket gjorde att man i förväg hörde när de framför oss blev skrämda.
På grund utav att det var fotoförbud inuti The Haunted Hause och The Haunted Hollow blev det bara bilder utanför dessa. Tyvärr!
.

Pam's Birthday 3/9

Idag firade vi (jag och mina värdsystrar) Pam som egentligen fyllde år den 1 Oktober men det passade bättre att fira henne idag pga jobb osv.
Vi åt Pizza till middag och på det blev det massa tårta innan vi gav oss in i sällskapspel!
Kvällen avslutades med filmen Mamma Mia!, det var väl en helt okej film måste jag säga! Roligt att upptäcka massa detaljer exempelvis som den svenska flaggan på de tre pappornas båt och Benny sittandes vid pianot i en scen.

My First American Party! 25/9

Denna kväll droppade jag Austin och Jordan förbi på ett party!
Det sjuka var att det var precis som på filmerna; en stor pool där några badade, disco på terassen och boonfires!
Det var dock ingen alkohol, och som den äkta svenne jag är så antog jag då att det skulle vara as trist och stelt.
Det visade sig att jag hade helt fel, alla var riktigt sociala och släppte lös! Klart man saknade att sprätta en eller två kalla men men... Hade riktigt roligt iallafall!

KISS! 22/9

Idag for jag och Pam och kikade på KISS!
Kan nog vara en av de häftigaste konserterna hittills i mitt liv.
Showen bjöd på allt från fyrverkerier till blod och linbaneåkning!

Heather's 21th Birthday 19/9

Idag fyllde min värdsyster Heather 21 år.
Vilket här innebär att man får ta sig en stänkare utan att bryta mot lagen!
Grattis!!!!!

Homecoming week 13-18/9

q2Homecoming är från början till för att ge ex-elever till skolan en chans att besöka skolan igen. Det har dock utvecklats till Homecoming week som är en vecka full av aktiviteter och som avslutas med en dans.
Homecoming Assembly:
Pep-Rally:
The Dance:

Exchange Student Hour 16/9

Idag fick alla utbytesstudenter en timma ledigt för en fotosession där det togs bilder till "The Yearbook" vilken är en lite roligare version av svenska skolkatalogen.

Peach days 12/9

Denna dag besökte Bringham under "Peach Days" vilket från börjar var en festival för att fira skörden av persika från de stora plantagen men numera är en marknad/tivoli.

Labor Day 7/9

Labor day är amerikanarnas dag för att hylla alla som arbetar. Det firades med fyrverkerier och ledighet från skola och jobb!

Hej och välkommen till min blogg! Här får du följa med mig på mitt äventyr som utbytesstudent i Utah, USA! Jag kommer spendera läsåret 2010/2011 där, vill du veta mer om mig? Klicka HÄR!
RSS 2.0